Nedenfor er en oversigt over alle Breakout Rooms, som I kan prøve hos SuperEvent i Rødovre

Breakout Room (Black Magic) i Rødovre

Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • NYHED!
 • 60/75 min. (6-12 deltagere): kr. 2400,-
 • 60/75 min. (13-24 deltagere): kr. 4800,-
      (2 identiske rum samtidigt!)
 • Ved +24 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 8/10
  OBS! Breakout Rooms kan kun indgå i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

 • Breakout Room (Basement 13) i Rødovre

  Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • NYHED!
 • 60/75 min. (4-8 deltagere): kr. 1600,-
 • 60/75 min. (9-16 deltagere): kr. 3200,-
      (2 identiske rum samtidigt!)
 • Ved +16 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 8/10
  OBS! Breakout Rooms kan kun indgå i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

 • Breakout Room (Tidsmaskinen) i Rødovre

  Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • NYHED!
 • 60/75 min. (4-8 deltagere): kr. 1600,-
 • Ved +8 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 8/10
  OBS! Breakout Rooms udløser kun TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.


 • SuperEvent er blandt de største udbydere af Escape Rooms i Danmark med ca. 500 m2 dedikeret til Escape Rooms.

  SuperEvent kan tilbyde 5 unikke rum vores BreakoutRooms Tidsmaskinen og Basement 13 kan hver tage op til 8 deltagere, og vores BreakoutRoom Black Magic kan tage helt op til 12 deltagere! Vi har P.T. en samlet kapacitet på 48 samtidige deltagere fordelt på vores 5 rum.

  SuperEvent kan som den eneste udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2500 m2 store indendørs EventCenter med kapacitet på 430 gæster!

  Kombinér jeres dag med TeamØvelser, FunEvents, Mødepakke eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter og gode offentlige transportmuligheder.

  Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder!

  Spørgsmål vedr. Breakout Rooms

  1. Hvad er et Breakout Room / Live Escape Game?

   Konceptet “Escape Game” har sin oprindelse i et computerspil, hvor spilleren er fanget i et “Escape Room”, hvor de skal udforske omgivelserne, og løse opgaver og gåder for at komme ud. I et “Live Escape Game” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere. I har så 60 minutter til at løse udfordringen og slippe ud af rummet.

  2. Hvad er jeres åbningstider?

   I kan booke tider i vores rum efter aftale på alle ugens dage i tidsrummet kl. 9-21. Der skal bestilles tider på forhånd og gerne i god tid, d.v.s. gerne minimum 2-3 dage inden. Vores telefon tid er mandag-fredag kl. 10-16 på telefon 3871 1717. I kan booke tider hele døgnet i vores ONLINE-BOOKING.

  3. Er det let at parkere ved jeres faciliteter?

   I vores afdeling i Rødovre er der gratis parkeringspladser lige foran vores EventCenter i Rødovre.
   I vores afdeling i København skal man betale for parkering på de omkringliggende gader. Amaliegade 32 ligger i Grøn Parkeringszone.

   • Adresse i Rødovre: Tæbyvej 3, 2610 Rødovre
   • Adresse i København: Amaliegade 32, 1256 København K.
  4. Hvem kan være med til BreakoutRoom?

   I princippet kan alle deltage. Vores rum er designet til minimum 12 år og vi anbefaler, at der altid er minimum 1 voksen i en gruppe. Der er ingen krav til fysik eller specifik viden og der er altid en uddannet instruktør dedikeret til hvert rum og hold, som overvåger lokalet og alt hvad der foregår. Instruktøren giver ledetråde og hjælper, hvis dette bliver nødvendigt.

  5. Hvor mange deltagere kan vi være i et rum?

   Vores Escape Rooms er tilpasset og indrettet til et bestemt deltagerantal, som vil fremgå i beskrivelsen af de forskellige rum. Dette sikrer jer den bedste oplevelse! Hvis I er mere end det max. antal der er for rummet, skal I booke flere rum.

  6. Hvor mange deltagere kan prøve escape rooms på samme tid?

   I Rødovre kan I være 48 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 96 deltagere på ca. 3 timer med andre events.

   I København kan I være 36 deltagere samtidig på 75 min. eller max. 50 deltagere på ca. 3 timer med andre events.

   SuperEvent kan som den største udbyder af Escape Rooms & Live Escape Games i Danmark tilbyde en masse andre spændende aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre med kapacitet på 430 gæster! Ud over Escape Rooms kan I f.eks. prøve: LokumsRæs, Skydesimulator, MEGA-bordfodbold, PromilleHockey, BumperFodbold o.m.a.

   I kan også kombinere jeres dag med TeamØvelser, Mødepakke, FunEvents eller Fest. Der er gratis parkering ved vores faciliteter i Rødovre og gode offentlige transportmuligheder.

   I vores afdeling i København City er det også muligt at kombinere Escape Rooms med andre aktiviteter, som f.eks. Skydesimulator, QuizShow og Virtual Reality. I SuperEvents afdeling på Amaliegade 32 i København C er også mulighed for at afvikle TeamØvelser og møder.

  7. Kan man deltage hvis man har klaustrofobi?

   Ja, der er god plads i rummet og hvis nogen lider af klaustrofobi, kan de altid komme ud, enten af en nødudgang, med en “nød-nøgle” eller ved at sige til vores gamemaster, at de ikke længere har lyst til at være i rummet.

  8. Er det uhyggeligt at prøve jeres escape rooms?

   Nej, et escape room er et live spil, som er opbygget omkring et tema og en historie. Rummets tema afspejler også den stemning, der er i rummet, men det er IKKE “Horror-rum” med chok-effekter o.l. Deltagere kan altid komme ud ved at sige til vores gamemaster, at de ikke længere har lyst til at være i rummet.

  9. Kommer alle ud indenfor de 60 minutter?

   Det er ikke alle hold, som kommer ud inden tiden er gået. Efter 60 minutter åbnes døren og hvis I ønsker det, vil instruktøren forklare hvilke opgaver I manglede at løse, for at komme ud. Afhængig af gruppens størrelse og rummets sværhedsgrad er det ca. 30-50%, som kommer ud inden tid. Alle vores rum er designet til at tage minimum ca. 45 minutter.

  10. Er det tilladt at drikke alkohol?

   Det er vores anbefaling, at man ikke er påvirket af alkohol, når man er i vores BreakoutRoom. Dette vil give jer den bedste oplevelse og det er en klar fordel at kunne tænke klart. Hvis I har fået en enkelt øl eller 2 i baren er det ok. Vi forbeholder os retten til, at afvise stærkt påvirkede gæster uden reduktion i prisen.

  11. Hvordan betaler vi for drikkevare i jeres afdelinger?

   I vores afdeling i Rødovre kan I betale med både VISA-dankort, kontanter og MobilePay

   I vores afdeling i København C, kan I betale med kontanter og MobilePay

  12. Hvordan booker man og hvornår skal der betales?

   Du kan se ledige tider og booke et eller flere rum i vores ONLINE-BOOKING.
   Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 3871 1717 i vores telefontid, som er mandag til fredag kl. 10-16. Udenfor telefontiden kan du udfylde kontaktformularen hér på siden. Du vil så blive kontaktet snarest muligt for aftale om booking. Der skal betales forud for arrangementet via Dankort, MobilePay 41581717 eller straksoverførsel til Danske Bank – Regnr. 3409, kontonr. 4648253192. IBAN-nr.: DK64 3000 4648253192 – SWIFT-kode: DABADKKK. Firmakunder kan betale via faktura og statslige/offentlige institutioner kan betale via EAN-nummer.
   Du vil altid modtage en skriftlig bekræftelse på din booking og selvfølgelig en kvittering og faktura når du har betalt – uanset om du handler som privat eller firma.

  13. Kan vi afbestille en booket tid?

   Bookinger foretaget mindre end 3 uger inden arrangement-dato er bindende og ikke kan aflyses eller ændres.
   Afbestilling eller ændring af booket tid skal ske online på din konto senest 21 dage inden arrangementet (kontakt os for evt. spørgsmål).
   Ved aflysning senere end 21 dage bedes du kontakte os pr. mail eller telefon og følgende vil være gældende:
   Ved aflysning 7-21 dage før arrangementet betales et gebyr på 25% af fakturabeløbet (dog min. 500,- i administrations-gebyr).
   Ved aflysning 3-7 dage før arrangementet betales et gebyr på 50% af fakturabeløbet (dog min. 500,- i administrations-gebyr).
   Ved aflysning 1-3 dage før eller samme dag som arrangementet er booket til, beholdes hele fakturabeløbet.
   Ønsker du at ændre eller slette din bookede tid indenfor gældende vilkår, skal du gøre dette ved at logge ind på din konto i vores bookingsystem og selv foretage ændringerne (kontakt os for evt. spørgsmål).

   Se i øvrigt vores: Bookingbetingelser

  14. Can we participate if we only speek English?

   We recommend that minimum 1 person in the group speaks Danish. Our Escape Games are designed so most tasks can be solved regardless of language.