Total Blackout i Rødovre

Dark-room med udfordrende opgaver for hovedpersonen

 • 40 min. (1 deltager + tilskuere): kr. 2000,-
 • inkl. gratis efterredigering af video

 • Som deltager i SuperEvents ”TOTAL SORT” BLACKOUT-event, skal man helst IKKE være bange for mørke! Dette er det PERFEKTE polterabend-event – og kan kun prøves hos SuperEvent!

  Deltageren kommer ind i vores fuldstændig mørklagte lokale, og skal igennem forskellige uforudsigelige og udfordrende opgaver, som skal udføres i total mørke. Lokalet er infrarødt oplyst og hele seancen bliver optaget af 4 specialkameraer, som kan optage i mørke ved 0 lux.

  Hovedpersonen skal nu bruge sine andre sanser til at finde “ting” i lokalet. Dette ved at føle sig frem, lugte sig frem og smage sig frem. Det kan være MEGET svært, at kende forskel på om slangen, dyret og de andre udfordringer er ægte eller snyd…

  1 deltager er inde i vores mørklagte lokale og skal klare udfordringerne – imens kan resten af flokken hygge sig i caféområdet ved siden af, og visuelt følge med i, hvad der sker på en TV-skærm!

  Der vil være ca. 10 min. introduktion og ca. 5 min. afslutning/evaluering.

  Selve event-forløbet i det mørklagte lokale vil tage ca. 15-20 min., afhængig af, hvor hurtigt personen kan finde og gætte opgaverne.

  I får eftersendt optagelserne som video-fil via dropbox, så I kan gense det hele senere!

  OBS: Giv besked ved booking, hvis hovedpersonen i BlackOut IKKE drikker alkohol.


  Se video om Blackout hos SuperEvent  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  I dette event er det kun hovedpersonen, der er inde i blackout-rummet. Resten er tilskuere og kigger med på en storskærm i lokalet ved siden af.

  Blackout kan desværre ikke lejes ud, da det er fast installeret i vores faciliteter. Men se vores udlejningsside www.superlej.dk, og se hvad vi tilbyder til udlejning.