virtual reality

Virtual Reality (VR) i Rødovre

Oplev den fantastiske og banebrydende VR-teknologi

 • 50 min. (ca. 2-8 deltagere): kr. 1600,-
 • 80 min. (ca. 8-12 deltagere): kr. 2400,-
  Ved +12 deltagere anbefales flere sideløbende events!

 • Oplev Virtual Reality hos SuperEvent med det prisvindende, banebrydende og unikke HTC Vive.

  Sammen med VR-teknologien vil du komme ud på en rejse du aldrig vil glemme.

  Book Virtual Reality nu og bliv nogen af de første i Danmark til at prøve denne fantastiske nye teknologi! 

  Forestil dig, at du kun har set fotografier og er med til premieren på film-mediet – levende billeder, et helt nyt medie, udfolder sig foran dine øjne for første gang. Filmen frembringer alle dine følelser af frygt, glæde, overraskelse og undren. Hvis du har en god forestillingsevne, vil du måske være i stand til at begynde at forstå, hvad det vil sige at prøve Virtual Reality med HTC Vive.

  At beskrive hvordan det er at bruge virtual reality anno 2017 er en næsten umulig opgave. Det er ligesom at beskrive videospil til en person, der aldrig har spillet før, eller forklare en symfoni til en person, som aldrig har været til en koncert. Man kan forsøge, men de ord man bruger, vil blegne i forhold til oplevelsen af at prøve det i “virkeligheden”.

  Deltagerne skiftes til at træde ind i denne nye og utrolige verden af storslåede oplevelser. Vi har udvalgt de 5 bedste oplevelser/spil og hver deltager skal så vælge hvilken virtuel oplevelse de ønsker. Hvis det er en polterabend, så vil hovedpersonen som udgangspunkt få prøvet flere spil.
  I kan få kriller i maven i den virtuelle MEGA-rutschebane eller gå i krig med Zombier og monstre eller skyde med bue & pil eller kæmpe med skjold imod “ildkugler” eller prøve kræfter i et virtuelt Tivoli. Der er oplevelser for alle, hvad enten du er til de sjove og imponerende virtuelle oplevelser eller til de mere skræmmende.

  Når en deltager er i den virtuelle verden, vil alle andre i gruppen kunne følge med i hvad deltageren oplever på et stort lærred. Det er selvfølgelig også MEGET sjovt, at sidde på sidelinjen og se hvordan personen med VR-billerne på tosser rundt på gulvet og slår huller i luften, dukker sig for noget som ikke er der, eller bare skriger af glæde eller frygt…

  Deltagerens bevægelser bliver kopieret og overført til den virtuelle verden via sensorer i headsettet og de 2 hånd-controllere. Med en billedopløsning på 2160×1200 får du en helt utrolig grafik. I loftet sidder to sensor-bokse, som meget præcist opfanger din mindste bevægelse fra de 24 sensorer på hver håndkontrol. HTC Vive gør at du er tilstede i spillet og får en virtuel oplevelse du aldrig har prøvet før – HTC Vive skal bare opleves!

  Alle anmeldere i hele verden er enige:
  HTC Vive er fantastisk! Virtual reality er forbløffende! Det er begyndelsen på et nyt format, der er ikke begrænset til en skærm. På mange måder minder HTC Vive om at opleve det første skridt på månen og er et tydeligt bevis for, at underholdningsindustrien er midt i en “medrivende udvikling”.


  Se video om Virtual Reality med HTC Vive


  Læs mere om HTC-Vive på dette link: https://www.htcvive.com/eu/


  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  Ved større grupper kan I booke sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Virtual reality kan på nuværende tidspunkt desværre ikke lejes ud, da det er fast installeret i vores faciliteter. Men se vores udlejningsside www.superlej.dk, og se hvad vi tilbyder til udlejning.