Event-oversigt - FodboldPool- LokumsRæs- PromilleHockey- BumperFodbold- Segway-Event- Brud-Gom-Sumo- Slotrace- BungeeFodbold- TeamEvents- SumoFodbold- SkydeSimulator- MEGA-bordfodbold- BungeeBasket- Total Blackout- Quiz-Show- MEGA-twister- GladiatorKamp- BurgerStafet- Sumobrydning- KongeKamp- Julemands-Brydning- Kænguru-Boksning- KællingeKamp- All Stars CD indspilning- DanseSkole- Teenage SuperHelteKamp- JuniorTyr- Junior Gladiator- JuniorSumo- Junior SuperHelteKamp- Ekstra langt bordfodbold- BeerPong Eventcenter Ud-Af-Huset Polterabend Firmaevents Firmafest Julefrokost Teambuilding Børn & Unge Mad & Drikke Udlejning Salg af Udstyr Event-kalender English Om Superevent

Klik og Send Forespørgsel

DanseSkole hos SuperEvent

Se oversigt over alle FunEvents

danseskole

Book 2 FunEvents og få et GRATIS BAR-kort på 10% af Jeres booking-værdi.
Book 3 FunEvents og få et GRATIS BAR-kort på 15% af Jeres booking-værdi.
Book 4 FunEvents og få det billigste event GRATIS.
Book 5 FunEvents og få det billigste event Gratis & et GRATIS BAR-kort på 10% af Jeres booking-værdi
.


I SuperEvent's dansestudie kan I booke mange forskellige former for danse, hvor I bliver undervist af en professionel danseinstruktør. Vores dansestudie er et særskilt lokale i vores EventCenter, hvor I uforstyrret kan slå Jer løs til danserytmerne.

Coyote ("Ugly" dans) er en bardans, hvor man lærer de lækre frække bevægelser og hvordan, man skal danse på en bar. Det er perfekt til polterabends for kvinder, hvor de lærer en lille koreografi og bruden afslutter med, at lave et lille show for alle. 

Salsa
 er en vidunderlig pardans med mange forskellige variationer og drejninger. Den er fyldt med cubanske og columbianske rytmer der rykker i hele kroppen når man hører det. Salsa er med mange kombinationer som kan fremkomme svære, men der er mange forskellige niveauer og alle kan være med. Det er en sjov og samtidig lidenskabelig dans, der sætter gang i hele kroppen.

Merengue er en nem dans med kun et enkelt trin, men med mange variationer af drejninger der gør dansen anderledes og sjov. Efter introduktionen til dansen, danses det parvis. Musikken er fyldt med glæde og gode beats, der virkelig sætter gang i alle på gulvet. 

Samba er hovedsageligt en enkeltdans, men der er mange forskellige variationer af Samba. Den vi bruger er baseret på den enkelte person. Samba er en meget hurtig og svær dans, den er ikke nem at lære, hvilket gør at timen vil blive delt op i samba/sambareggae. Samba er meget showpræget og derfor er der meget skuespil i dansen. 

Disco er den festlige dans fra 70'erne, som stadig spreder stor glæde på dansegulvet.
Er I til 70'ernes bløde rytmer under discokuglens skær, er dette lige dansen til Jer!
Disco er en nem dans, der er sjov for alle og musikken er kendt af næsten hver mand i byen. Så drenge tag jeres pink John Travolta skjorte på og piger smink jer i alle regnbuens farver og lad os danse...

LatinMix/Zumba det helt store hit - en blanding af latinamerikanske danse.
 
StripSkole / Stripdansundervisning er en dans der sætter gang i humøret hos alle. Man bruger hele kroppen men specielt meget hofterne og hænderne, dansen er for alle og man vil ikke skulle strippe, men man lærer et stripshow man kan tage med hjem Det er undervisning, der sætter latteren og skuespillet på sit højeste og gæsterne går hjem med et show de kan bruge og en oplevelse/udfordring de sent vil glemme. 
 
OBS! Denne aktivitet kan medføre en mérpris ved booking i pakketilbud ifbm. Teambuilding eller Firmafester. 
 

Er I mere end 20 deltagere ?Andre tilbud & muligheder:

FirmaDag

Gode tilbud til Jeres næste firmafest?
Læs mere om Firmafester

Gode tilbud på EventPakker til Polterabend?
Læs mere om 
 Polterabend

Gode tilbud på Teambuilding/FirmaDag?
Læs mere om 
 Teambuilding

Det er også muligt at leje vores events:
Læs mere under 
Udlejning

Tilbage til oversigt over alle: Fun-Events

 
Kort beskrivelse af eventPris (kr.)DeltagereTid
DanseSkoleDanseSkole - DanseSkole - Vild med DANS!
Coyote "Ugly" dans, Zumba, Salsa, Merenge, Samba eller Disco. Danseundervisning der virkelig sætter gang i humøret.
2500,-ca. 5-1850 min
3750,-ca. 5-2580 min