Live Escape room hos SuperEvent - Breakoutroom i København
BreakoutRoom hos SuperEvent - Live Escape Games
I har præcis 60 minutter til at flygte!

BOOK

HER

Nu også i

København C!

Herre- og pigeloge

Hvis I skal have en sjov dag med vennerne eller veninderne, hvor der er rig mulighed for at more sig, hygge og måske varme op til en senere bytur, så kan I være sikre på en god dag hos SuperEvent i Rødovre, med massere af sjove aktiviteter der passer både til herrerne og damerne. 

I får et stort udvalg af en masse sjove aktiviteter, som f.eks. det populære og 'skideskægge' LokumsRæs, udfordrende og sjove QuizShow, eller én af vores andre superskægge FunEvents. 

Hos SuperEvent betaler I for den tid I bruger. På eventoversigten kan I få et overblik over, hvor lang tid I skal bruge på hver event, ud fra hvor mange deltagere I er, og efterfølgende regne prisen ud.

TILBUD ved booking af events i Rødovre til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

TILBUD ved booking af events i Rødovre til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

TILBUD ved booking af events i Rødovre til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

Læs mere om herre- og pigeloge, klik på nedenstående knapper

 1. Herreloge

  Med Herredag hos SuperEvent er der lagt op til en rigtig drengerøvstur! Få et velfortjent afbræk fra hverdagen med dine bedste venner i vores store eventcenter i Rødovre, vi sørger for det hele, I skal bare komme og give den gas!


  Hos SuperEvent i Rødovre er der rig mulighed for at få brændt noget energi af, med vores populære sportsevents som f.eks. BumperFodbold, MEGA-Bordfodbold, BungeeBasket eller PromilleHockey. Hvis ikke I har lyst til at få så meget sved på panden, kan I f.eks. køre om kap på vores store 8-spors Mini-racing modelracerbane, tage en tur på vores populære kørende lokummer eller prøve jeres evner som jægere af i vores skydesimulator. Der er med andre ord gjort klar til en uforglemmelig dag, hvor I kan boltre jer med alverdens sjove FunEvens!


  Mad & Drikke til Herreloge

  Når man er ude at more sig med drengene, er det klart, at væskebalancen skal holdes i orden, dette klares heldigvis i vores prisvenlige og velassorterede bar. Det hænder, at man også bliver lidt småsulten undervejs på sådan en tur. Derfor kan I med fordel bestille en omgang lækre sandwich, som vil stå klar til jer på dagen. 

  OBS: Vær opmærksom på at sandwich skal bestilles i god tid i forvejen, da de bliver leveret fra en ekstern sandwichbar

  Se præsentationsvideo

 2. Pigeloge

  Når tøserne er samlet, og der skal ske noget ekstraordinært inden aftenen står på drinks og dans, så prøv en anderledes opvarmning med en tøsetur hos SuperEvent. Hos SuperEvent i Rødovre har I rig mulighed for at få grinet med og af hinanden, og starte dagen med god stemning. I kan f.eks. prøve vores populære QUIZ-Show, hvor i enten kan prøve kræfter med SuperEvents spørgsmål, eller I kan på forhånd stille nogen, som vi bruger i showet. Skal der lidt mere bevægelse til, så I for varmet dansebenene op, er vores danseevent meget populært, her kan I f.eks. lige få øvet salsa-trinene inden I bevæger jer ud på dansegulvet for alvor.


  Når pigerne skal i byen, skal der noget koldt at drikke til. Hos SuperEvent har vi en velassorteret bar, hvor I kan købe øl, vin, shots, Breezers, Smirnoff ice og andre AlkoPops. I kan selvfølgelig også få almindelige vand og sodavand.
  Forventer I at blive lidt småsultne, kan I med fordel bestille en omgang lækre sandwich, der vil stå klar til jer på dagen.

  OBS: Vær opmærksom på at sandwich skal bestilles i god tid i forvejen, da de bliver leveret fra en ekstern sandwichbar

  .