Online-booking af FunEvents hos SuperEvent

TILBUD: Bestil events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,- og få et værdikort til baren på kr. 300,-.
TILBUD: Bestil events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,- og få et værdikort til baren på kr. 600,-.
TILBUD: Bestil events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere og få et værdikort til baren på kr. 1000,-.

Værdi-kortet vil ikke fremgå af bestillingen, men vil ligge klar til jer ved ankomst til SuperEvent, hvor det kan benyttes til køb af drikkevarer i SuperEvents BAR/Café. BreakoutRooms indgår i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

Ved Eventpakker med flere aktiviteter, kan I lave en samlet bestilling ved at lægge flere aktiviteter/tider i "kurv" inden afslutning af bookingen. Der lægges 1 aktivitet i kurven ad gangen og I kan se jeres program ved at klikke på "vis kurv".


Book jeres tid online eller kontakt os via telefon eller kontaktformularen, hvis I har brug for hjælp & vejledning til booking, eller for at forhøre jer omkring booking af en tid indenfor de næste 48 timer. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre om ledige tider, hvis du ikke kan finde en passende ledig tid i kalenderen, så ser vi på mulighederne for at hjælpe jer med en booking!

Hvis I er en større gruppe deltagere, så kontakt os for at høre om muligheder og programforslag - vi kan aktivere grupper på op til 250 gæster!

Bookingtelefon: 3871 1717 (mandag-fredag kl. 10-16)

Hvis I er en større gruppe deltagere, så kontakt os for at høre om muligheder og programforslag - vi kan aktivere grupper på op til 250 gæster!

Book jeres tid online eller kontakt os via telefon eller kontaktformularen, hvis I har brug for hjælp & vejledning til booking, eller for at forhøre jer omkring booking af en tid indenfor de næste 48 timer.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre om ledige tider, hvis du ikke kan finde en passende ledig tid i kalenderen, så ser vi på mulighederne for at hjælpe jer med en booking!

Bookingtelefon: 3871 1717 (mandag-fredag kl. 10-16)