SuperEvent har fokus på Coronavirus (COVID-19).

Denne side opdateres løbende i takt med udviklingen. Opdateringer af vilkår for bookinger vil løbende blive tilpasset og give bedre muligheder for ombooking ifht. regeringens anbefalinger omkring forsamlinger. Tilpasninger i bookingebetingelser vil udelukkende blive lempet og vi kommer til at strække os langt, for at imødekomme ombookinger, således at jeres arrangementer kan blive afholdt.

SENESTE OPDATERING 23/4-2020, kl. 17:00 (tidligere opdateringer 18/3-2020, kl. 10:00 & 15/3-2020 & 14/3, kl. 17:00 & 11/3-2020, kl. 22:50).


Hos SuperEvent tager vi smittefaren af Coronavirus meget alvorligt. Her kan du se, hvordan vi på bedst mulige vis forsøger at håndtere de udfordringer, der er forbundet med både de arrangementer, som allerede er planlagt og booket, samt nye arrangementer fremadrettet.

Vi tager vores ansvar som en del af oplevelses-industrien meget alvorligt, og vi tager myndighedernes anbefalinger om at undgå smittefare særdeles alvorligt.


Hvad gør vi hos SuperEvent?

  • Regeringens påbud betyder, at vores EventCentre i København og Rødovre midlertidigt lukket for afvikling af arrangementer frem til 13/4-2020. Dette er Force Majeure.
  • Vi er i dialog med gæster, som har foretaget bookinger hos os til afvikling i denne periode, for at indgå en aftale omkring ombooking.
  • Der er åbent for bookinger til afvikling efter 13/4-2020 inkl. særlige betingelser med gratis ombooking, hvis dette bliver nødvendigt.

Det kan være svært, at forudsige udviklingen og derfor får du som kunde særligt lempelige bookingbetingelser under coronakrisen med udvidede muligheder for, at ombooke eller flytte eksisterende bookede arrangementer.

Ønsker I at foretage en ny booking, men er afventende ifht. udviklingen af coronakrisen, får du særlige betingelser for nye bookinger, som foretages inden 30/4 med afvikling inden 31/7-20. Nye bookinger inkluderer således GRATIS OM-BOOKING, så I trygt kan booke et arrangement og ombooke det til en ny dato, såfremt I ønsker dette.


SÆRLIGE BETINGELSER for NYE bookinger under Corona-krisen:

NYE BOOKINGER foretaget i perioden 16/3 til 30/4-20 med afvikling inden d. 31/7-20 inkluderer GRATIS OM-BOOKING.

Sådan kan I benytte jeres gratis omboking:

  • Bookinger foretaget i perioden, som ligger til afvikling i perioden frem til torsdag 30/4 gælder følgende:
    Evt. ombooking skal besluttes senest 2 hverdage før afviklingsdato og meddeles skriftligt til SuperEvent senest kl. 16:00.
  • Bookinger som ligger til afvikling i perioden fra fredag 1/5 frem til fredag 31/7-2020 gælder følgende:
    Evt. ombooking skal besluttes senest 2 uger før afviklingsdato og meddeles skriftligt til SuperEvent senest kl. 16:00.

Ved en ombooking kan I vælge, at flytte arrangementet til en ny dato efter jeres ønske. Hvis I ikke har fastsat en ny dato for arrangementet, kan I få udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi, som I kan bruge fleksibelt til en ny booking indenfor 12 måneder.


SÆRLIGE BETINGELSER for eksisterende bookinger under Corona-krisen

ALLE BOOKINGER foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato fra 23/3-2020 til og med 13/4-2020 (Force Majeure):
Bookinger der ligger til afvikling i perioden mandag 23/3 til og med mandag 13/4-2020, kan ikke afvikles grundet Force Majeure og vil blive flyttet omkostningsfrit til en ny valgfri dato indenfor 12 måneder. Der blive udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi til den person, som har booket. Tilgodebeviset vil være gældende i 12 måneder.

BOOKINGER til en værdi UNDER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato indenfor 3 uger, som ikke ligger i perioden 23/3 til 13/4:
Bookinger der ligger til afvikling indenfor de næste 3 uger (dog ikke 23/3 til 13/4), kan flyttes omkostningsfrit til en ny dato indenfor 12 måneder.
SuperEvent skal have besked senest 5 dage inden afviklingsdato, såfremt gæster ikke ønsker at afholde deres bookede arrangement i den nævnte periode. Der vil herefter blive udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi til den person, som har booket. Tilgodebeviset vil være gældende i 12 måneder. Afvigelsen indebærer, at du som kunde undgår at betale afbestillingsgebyr, ved at ombooke arrangementet.

BOOKINGER til en værdi UNDER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato inden 31/5 med mere 3 uger til afviklingsdato:
Bookinger der ligger til afvikling inden 31/5 med mere end 3 uger til afvikling, kan flyttes omkostningsfrit til en ny dato indenfor 12 måneder, hvor I udover jeres bookingværdi får kr. 500,- ekstra på et tilgodebevis.
SuperEvent skal have besked senest 3 uger inden afviklingsdato, såfremt gæster ikke ønsker at afholde deres bookede arrangement i den nævnte periode. Der vil herefter blive udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi til den person, som har booket. Tilgodebeviset vil være gældende i 12 måneder og have en værdi på bookingbeløb + kr. 500,-.
Afvigelsen indebærer, at du som kunde får kr. 500,- ekstra på et tilgodebevis, ved at ombooke arrangementet.
Da ingen ved hvordan situationen udvikler sig, anbefaler vi, at I fastholder jeres booking og holder jer opdateret om udviklingen i medierne ifht. muligheden for afholdelse af jeres arrangement på den bookede dato. Kontakt os 3 uger inden for at lave aftale om udstedelse af tilgodebevis eller ombooking. (Hvis der er foretaget én gratis ombooking, vil det kun være muligt, at ombooke endnu engang uden beregning, såfremt der kommer en anbefaling eller et decideret forbud omkring større forsamlinger, som betyder, at det på den baggrund ikke er muligt, at afvikle arrangementet på den nye dato, som I har ombooket til).

BOOKINGER til en værdi UNDER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato efter 1/6-2020:
Bookinger der ligger til afvikling i perioden fredag 1/6-20 og fremadrettet følger foreløbigt SuperEvents normale betingelser, som du kan læse her: Bookingbetingelser

BOOKINGER til en værdi OVER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato indenfor 3 uger, som ikke ligger i perioden 23/3 til 13/4:
Bookinger der ligger til afvikling indenfor de næste 3 uger (dog ikke 23/3 til 13/4), kan flyttes omkostningsfrit til en ny dato indenfor 12 måneder.
SuperEvent skal have besked senest 5 dage inden afviklingsdato, såfremt gæster ikke ønsker at afholde deres bookede arrangement i den nævnte periode. Der vil herefter blive udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi til den person, som har booket. Tilgodebeviset vil være gældende i 12 måneder. Afvigelsen indebærer, at du som kunde undgår at betale afbestillingsgebyr, ved at ombooke arrangementet.

BOOKINGER til en værdi OVER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato inden 31/5 med mere 3 uger til afviklingsdato:
Bookinger der ligger til afvikling inden 31/5 med mere end 3 uger til afvikling, kan flyttes omkostningsfrit til en ny dato indenfor 12 måneder.
SuperEvent skal have besked senest 3 uger inden afviklingsdato, såfremt gæster ikke ønsker at afholde deres bookede arrangement i den nævnte periode. Der vil herefter blive ombooket til en ny dato efter jeres ønske eller udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi til den person, som har booket. Tilgodebeviset vil være gældende i 12 måneder.
Afvigelsen indebærer, at du som kunde undgår 50% afbestillingsgebyr, ved at ombooke arrangementet.
Ønsker du i stedet at afbestille, vil der være et afbestillingsgebyr jf. vores bookingbetingelser. Se i øvrigt vigtig information omkring sagsbehandling ifbm. tilbagebetalinger nedenfor.
Da ingen ved hvordan situationen udvikler sig, anbefaler vi, at I fastholder jeres booking og holder jer opdateret om udviklingen i medierne ifht. mulighede for afholdelse af jeres arrangement på den bookede dato. Kontakt os 3 uger inden for at lave aftale om udstedelse af tilgodebevis eller ombooking. (Hvis der er foretaget én gratis ombooking, vil det kun være muligt, at ombooke endnu engang uden beregning, såfremt der kommer en anbefaling eller et decideret forbud omkring større forsamlinger, som betyder, at det på den baggrund ikke er muligt, at afvikle arrangementet på den nye dato, som I har ombooket til).

BOOKINGER til en værdi OVER kr. 5000,- foretaget inden 16/3-2020 med afviklingsdato efter 1/6-2020:
Bookinger der ligger til afvikling i perioden fredag 1/6-20 og fremadrettet følger foreløbigt SuperEvents normale betingelser, som du kan læse her: Bookingbetingelser

Generelt for alle bookinger, som ønskes afbestilt ud fra vores almindelige betingelser, hvor der kan ske hel eller delvis tilbagebetaling.
Situationen med COVID-19 er helt særlig og vi håber på jeres forståelse for, at vi som virksomhed i øjeblikket får ekstra mange henvendelse og spørgsmål fra vores kunder, som vi forsøger at behandle og besvare hurtigst muligt. Ligesom mange andre virksomheder i oplevelses-industrien, arbejder vi samtidig på at omstrukturere ifht. vores medarbejdere og nedbringe vores øvrige faste omkostninger i virksomheden, samt skaffe likviditet til driften i virksomheden. Dette arbejde vil desværre tage noget tid at få på plads, og derfor vil der i øjeblikket være en sagsbehandling på op til 30 dage.


Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte vores kundeservice på tlf. 3871 1717 (p.t. er vores telefontid: tirsdag & torsdag kl. 10-14)