• Live Escape room hos SuperEvent basement 13- Breakoutroom

Breakout Room (Basement 13) – København

Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • NYHED!
 • 60/75 min. (3-6 deltagere): kr. 1600,-
 • 60/75 min. (7-12 deltagere): kr. 3200,-
 • 60/75 min. (13-18 deltagere): kr. 4800,-
 • 60/75 min. (19-24 deltagere): kr. 6400,-
 • 60/75 min. (24-30 deltagere): kr. 8000,-
 • 60/75 min. (30-36 deltagere): kr. 9600,-
      (op til 6 identiske rum samtidigt!)
 • Sværhedsgrad 7/10
 • Ved +36 deltagere kan I booke flere rum!

 • Det I troede kun skete i film og krimier er sket for jer!

  I er låst inde i en gal mands kælder. Alvoren af denne indespærring går hurtigt op for jer – hvad er det for et sted…..?.. blod, bur, låse. Denne mand har en historie og det er ikke en historie I ønsker at blive en del af. Ingen kan høre jer, ingen kan hjælpe jer, I kan kun hjælpe jer selv. Der må være en vej ud og denne skal I finde frem til inden han kommer tilbage om 1 time.

  I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at komme ud!

  Se video om Escape Room: Basement 13

  KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Live Escape Game:

  Konceptet “Live Escape Game” stammer fra den virtuelle verden, hvor et “Escape Room” er et computerspil hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud.

  I et “Live Escape Game” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt.

  Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

  Man kan spørge sig selv “hvorfor så lade sig låse inde i et rum?”  – Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

  SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

  OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.


  Escape Room for større grupper:

  SuperEvent har i alt 8 Escape Room i København Vores Basement 13 rum har en kapacitet på 3-6 deltagere i hvert rum.

  Hvis I er 7-24 deltagere skal I booke flere Basement 13 rum, som bliver afviklet sideløbende. Vi har 4 identiske Basement 13 rum!

  Er I mere end 24 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 54 deltagere på samme tid i vores lokaler på Amaliegade i København C.

  Er I flere end 54 deltagere, så kontakt os for, at høre omkring mulighederne i København, hvor vi kan aktivere op til 72 deltagere.

  Breakoutroom kan ikke lejes ud af huset. Men bliv inspireret af andet udstyr som I kan leje til jeres fest.  Se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk