• Live Escape room hos SuperEvent basement 13- Breakoutroom

Breakout Room (Basement 13) i Rødovre

Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • 60/75 min. (4-8 deltagere): kr. 1600,-
 • 60/75 min. (9-16 deltagere): kr. 3200,-
     (2 identiske rum samtidigt!)
 • Ved +16 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 7/10
  OBS! Breakout Rooms kan kun indgå i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

 • Det I troede kun skete i film og krimier er sket for jer!

  I er låst inde i en gal mands kælder. Alvoren af denne indespærring går hurtigt op for jer – hvad er det for et sted…..?.. blod, bur, låse. Denne mand har en historie og det er ikke en historie I ønsker at blive en del af. Ingen kan høre jer, ingen kan hjælpe jer, I kan kun hjælpe jer selv. Der må være en vej ud og denne skal I finde frem til inden han kommer tilbage om 1 time.

  I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at komme ud!

  Se video om Escape Room: Basement 13

  KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Live Escape Game:

  Konceptet “Live Escape Game” stammer fra den virtuelle verden, hvor et “Escape Room” er et computerspil hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud.

  I et “Live Escape Game” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt.

  Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

  Man kan spørge sig selv “hvorfor så lade sig låse inde i et rum?”  – Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

  SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

  OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.  Escape Room for større grupper:

  SuperEvent har i alt 5 Escape Rooms. Vores Basement 13 rum har en kapacitet på 4-8 deltagere i hvert rum.

  Hvis I er 9-16 deltagere skal I booke 2 Basement 13 rum, som bliver afviklet sideløbende. Vi har 2 identiske Basement 13 rum!

  Er I mere end 16 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 48 deltagere på samme tid.

  I kan booke op til 96 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events  – det er Danmarks største kapacitet!

  Kontakt os for at høre mere om mulighederne!

  SuperEvent kan som den eneste udbyder af Live Escape Rooms i Danmark tilbyde en masse andre aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter. Vi kan afvikle arrangementer med aktiviteter for alle deltagere for grupper på op til 250 gæster. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  OBS! Breakout Rooms kan kun indgå i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

  Ved større grupper kan I booke flere rum og evt. sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Breakoutroom kan ikke lejes ud af huset. Men bliv inspireret af andet udstyr som I kan leje til jeres fest.  Se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk