Breakout Room (Tidsmaskinen) – København

Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • NYHED!
 • 60/75 min. (3-6 deltagere): kr. 1600,-
 • 60/75 min. (7-12 deltagere): kr. 3200,-
      (2 identiske rum samtidigt!)
 • Ved +12 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 6/10

 • I er fanget i en “tidslomme” fra 1980’erne! 

  Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. 80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere. Michael J. Fox kom “Tilbage til Fremtiden” den 21. oktober 2015 og blev på denne specielle dato fejret af mange 80’er fans.

  I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at bryde ud af 80’erne og tilbage til nutiden!

  Dette Escape Room er opbygget med gåder og opgaver, så alle kan være med til at bryde ud af 80’erne – deltagerne behøver således ikke nødvendigvis selv at have oplevet 1980’erne! 

  Se video om Escape Room: Tidsmaskinen

  KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Live Escape Game:

  Konceptet “Live Escape Game” stammer fra den virtuelle verden, hvor et “Escape Room” er et computerspil hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud.

  I et “Live Escape Game” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt.

  Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

  Man kan spørge sig selv “hvorfor så lade sig låse inde i et rum?”  – Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

  SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

  OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.  Escape Room for større grupper:

  SuperEvent har i alt 8 Escape Room i København. Vores Tidsmaskinen rum har en kapacitet på 3-6 deltagere i hvert rum.

  Hvis I er 7-12 deltagere skal I booke 2 tidsmaskinen rum, som bliver afviklet sideløbende. Vi har 2 identiske Tidsmaskinen rum!

  Er I mere end 12 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 54 deltagere på samme tid i vores lokaler på Amaliegade i København C.

  Er I flere end 54 deltagere, så kontakt os for, at høre omkring mulighederne i København, hvor vi kan aktivere op til 72 deltagere.

  Breakoutroom kan ikke lejes ud af huset. Men bliv inspireret af andet udstyr som I kan leje til jeres fest. Se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk