Breakout Room (Tidsmaskinen) i Rødovre

Live Escape Room - I har 60 minutter til at slippe ud!

 • 60/75 min. (4-8 deltagere): kr. 1600,-
 • Ved +8 deltagere kan I booke flere rum!
 • Sværhedsgrad 6/10
  OBS! Breakout Rooms udløser kun TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

 • I er fanget i en “tidslomme” fra 1980’erne! 

  Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. 80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere. Michael J. Fox kom “Tilbage til Fremtiden” den 21. oktober 2015 og blev på denne specielle dato fejret af mange 80’er fans.

  I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at bryde ud af 80’erne og tilbage til nutiden!

  Dette Escape Room er opbygget med gåder og opgaver, så alle kan være med til at bryde ud af 80’erne – deltagerne behøver således ikke nødvendigvis selv at have oplevet 1980’erne! 

  Se video om Escape Room: Tidsmaskinen

  KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Live Escape Game:

  Konceptet “Live Escape Game” stammer fra den virtuelle verden, hvor et “Escape Room” er et computerspil hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud.

  I et “Live Escape Game” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt.

  Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

  Man kan spørge sig selv “hvorfor så lade sig låse inde i et rum?”  – Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

  SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

  OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.  Escape Room for større grupper:

  SuperEvent har i alt 5 Escape Rooms. Vores Tidsmaskinen rum har en kapacitet på 4-8 deltagere i hvert rum.

  Er I mere end 8 deltagere, kan I supplere med andre af vores Escape Rooms og derved være op til 48 deltagere på samme tid.

  I kan booke op til 96 deltagere på ca. 3 timer sideløbende med andre sjove events – det er Danmarks største kapacitet!

  Kontakt os for at høre mere om mulighederne!

  SuperEvent kan som den eneste udbyder af Live Escape Rooms i Danmark tilbyde en masse andre aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter. Vi kan afvikle arrangementer med aktiviteter for alle deltagere for grupper på op til 250 gæster. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  OBS! Breakout Rooms kan kun indgå i TILBUD med gratis drikkevarer, når det kombineres med FunEvents.

  Ved større grupper kan I booke flere rum og evt. sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Breakoutroom kan ikke lejes ud af huset. Men bliv inspireret af andet udstyr som I kan leje til jeres fest.  Se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk