BungeeBasket i Rødovre

Vandret Bungee Jump imod basket-kurvene!

 • 25 min. (ca. 5-10 deltagere): kr. 800,-
 • 50 min. (ca. 11-16 deltagere): kr. 1600,-
 • 80 min. (ca. 17-24 deltagere): kr. 2400,-
  Ved +25 deltagere anbefales flere sideløbende events!
  OBS: Der skal bookes events for minimum kr. 1600 i alt

 • BungeeBasket foregår på en stor oppustelig bane, hvor en deltager fra hvert hold spændes fast i en kraftig elastik, og trækker imod hinanden i kampen om at få flest bolde i nettet. Hver deltager samler point til sit hold og der kåres et vinderhold.

  BungeeBasket er en dyst i hurtighed, styrke og præcision. Holdkammeraterne skal være vågne, for de bolde der ikke kommer i nettet i første forsøg skal de sørge for at samle ind. Der er spænding til det sidste “du ligger an til det afgørende skud men i det samme trækker din modstander så du ryger tilbage i søjlen og må kæmpe dig frem til nettet igen”.

  BungeeBasket er en super sjov aktivitet som er særdeles velegnet til polterabend, klub-arrangement, firmafest, julefrokost, tøsefest eller herretur, svendegilde og fødselsdage m.v.

  I vores indendørs EventCenter er der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering, så stemningen kommer helt i top!


  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  Ved større grupper kan I booke sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Ønsker du at leje udstyret til jeres arrangement med eller uden instruktør så klarer vi også dette. Se vores udlejningsside www.superlej.dk for udlejning af BungeeBasket

  Bliv inspireret af andet udstyr til jeres fest, se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk