LokumsRæs i Rødovre

En klassiker hos SuperEvent - det er SKIDE skægt!

 • 50 min. (ca. 5-12 deltagere): kr. 1600,-
 • 80 min. (ca. 13-18 deltagere): kr. 2400,-
 • 110 min. (ca. 19-24 deltagere): kr. 3200,-
  Ved +24 deltagere anbefales flere sideløbende events!

 • LokumsRæs er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. Der køres om kap på de elektriske toiletter i en oppustelig arena. Der afholdes en turnering imellem 2 hold. Taktik, lokumsruller og fart er altafgørende og stemningen kommer helt i top.

  Der køres heats, 1 imod 1 fra hvert hold og alle deltagere kommer til at køre minimum 2 heats. De andre hold-deltagere skal supplere deres kører med lokumsruller, som giver point i det samlede regnskab.

  Hvem fører, hvem er bagud, hvem skal lige knibe ballerne lidt sammen for at vinde dette hæsblæsende race. Hvert point tæller så det er bare om at køre til og selvfølgelig vigtigst af alt at have det sjovt og grine – og det lover vi det kommer I til!! LokumsRæs er for personer over 10 år. MAX deltagervægt = 130 kg.

  I vores indendørs EventCenter er der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering hvor holdkammeraterne er vigtige for løbet og hvem der vinder.

  Super-sjovt til f.eks. polterabend, tøsetur, herretur, sommerfest, firmafest etc.


  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  Ved større grupper kan I booke sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Ønsker du at leje udstyret til jeres arrangement med  instruktør så klarer vi også dette. Se vores udlejningsside www.superlej.dk for udlejning af LokumsRæs

  Bliv inspireret af andet udstyr til jeres fest, se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk