MEGA-Bordfodbold i Rødovre

Bordfodbold i menneske-størrelse!

 • 25 min. (ca. 8-12 deltagere): kr. 800,-
 • 50 min. (ca. 13-17 deltagere): kr. 1600,-
 • 80 min. (ca. 18-24 deltagere): kr. 2400,-
  Ved +25 deltagere anbefales flere sideløbende events! OBS: Der skal bookes events for minimum kr. 1600 i alt

 • MEGA bordfodbold / Human football er en kæmpe oppustelig fodboldbane, hvor der er plads til 2 x 5 deltagere. Princippet er som i almindelig bordfodbold, men med jer selv som spillere. I bliver spændt fast til reb og kan derfor kun bevæge jer på et lille område og i samarbejde med jeres medspillere på samme linie.

  MEGA-bordfodbold er en super sjov aktivitet som samtidig er en prøvelse på tålmodighed og samarbejde. Derfor er det særdeles velegnet til teambuilding og naturligvis til enhver anden lejlighed f.eks. polterabends, klub-arrangement, firmafest, spejdertur, julefrokost, tøsefest eller herretur, svendegilde og fødselsdage m.v.

  OBS! MEGA-bordfodbold er en aktivitet, hvor der spilles med sko, så husk at medbringe indendørs kondisko, hvis I har booket MEGAbordfodbold.

  I vores indendørs EventCenter er der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering, så stemningen kommer helt i top!


  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  Ved større grupper kan I booke sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Ønsker du at leje udstyret til jeres arrangement med eller uden instruktør så klarer vi også dette. Se vores udlejningsside www.superlej.dk for udlejning af MEGA-Bordfodbold

  Bliv inspireret af andet udstyr til jeres fest, se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk