QuizShow i Rødovre

Er du klogere end en 10-årig? Sjov Quiz for alle!

 • 50 min. (ca. 5-12 deltagere): kr. 1600,-
 • 80 min. (ca. 13-20 deltagere): kr. 2400,-
  Ved +22 deltagere anbefales flere sideløbende events!

 • QuizShow er super sjovt spil, hvor det gælder om at kunne svare rigtigt på spørgsmål fra forskellige kategorier og samtidig være hurtig på tasterne – ægte Jeopardy-stil !!!
  I kan vælge imellem mange sjove kategorier, som f.eks. “Er du klogere end en 10-årig”, “DanmarksQuiz”, “SportsQuiz”, Polteabend/Brud/Gom-Quiz”, “Blå Mandag Quiz” eller kategorierne “MusikQuiz”, “AlmenViden-Quiz”, “Film/TV-Quiz”, & “MusikQuiz-Forlæns/Baglæns/undersættelse”,  hvor der også indgår sjove lyd-filer i quizzen, f.eks. Google-translate af sangtekster fra dansk til engelsk og omvendt eller musiknumre spillet baglæns.

  Vores Quiz-master står for at holde styr på deltagere og point-regnskab, så I skal bare være klar ved tasterne på Quiz-pulten.

  Til Polterabend har vi forberedt en række spørgsmål til Brud/Gom, som der vil blive quizzet i – hvor godt kender I egentlig bruden/gommen…?
  Ønskes Brud/Gom Quiz bedes dette oplyst ved booking. I skal desuden møde ind 15 min. inden event-start på dagen, så hovedpersonen kan udfylde Quiz-skemaet inden Quizzen starter.

  Til FirmaQuiz kan I selv sammensætte en række spørgsmål og svar, som er passende til lige præcis jeres arrangement. F.eks. produkt-spørgsmål, firma-spørgsmål, kollega-spørgsmål osv.

  Kontakt SuperEvent for yderligere information om “Din egen Quiz” til polterabend, firmafest osv.


  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 2400,- til kr. 3999,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 300,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 4000,- til kr. 5499,-:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 600,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café.

  TILBUD ved booking af events til en samlet værdi af kr. 5500,- eller mere:
  I får et gratis værdikort til baren på kr. 1000,-. BAR-kortet kan benyttes til køb af kolde drikkevarer i vores BAR/Café

  Ved større grupper kan I booke sideløbende events til fordelagtige priser.

  Se også Firmadag med Funevents, hvis I er større grupper:

  Firmadag med Funevents

  Ønsker du at leje udstyret til jeres arrangement med eller uden instruktør så klarer vi også dette. Se vores udlejningsside www.superlej.dk for udlejning af QuizShow

  Bliv inspireret af andet udstyr til jeres fest, se alle vores udlejningsprodukter på: www.superlej.dk