SuperEvents EventCenter i Rødovre - Fordi alle har fortjent en sjov oplevelse


  • En sjov dag i vores EventCenter

    I vores store EventCenter på Tæbyvej i Rødovre byder vi jer indenfor til vores verden af sjove oplevelser. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af sjove FunEvents og BreakoutRooms, som er hjørnestenene i jeres næste oplevelsesrige dag hos os. Når du kigger dig omkring på siden, vil du opleve, at der er noget for enhver smag, temperament og fysik. Vi glæder os til at byde jer velkommen og underholde jer med FunEvents og BreakoutRooms!

  • FunEvents - En del af en sjov oplevelse

    Som gæst i SuperEvents EventCenter vil I, uanset arrangementstype, have stor fornøjelse af vores mange forskellige FunEvents. Alle vores FunEvents kan sammensættes i pakker, så jeres sjove dag bliver fuldstændig som I gerne vil have det; hvad enten I er til fart over feltet, sved på panden, eller mere stillesiddende oplevelser. FunEvents er én af hjørnestenene når I skal have polterabend, blå mandag, ven-/venindetur, børnefødselsdag og meget mere.

  • BreakoutRooms - En udfordrende oplevelse

    Vores BreakoutRooms er blevet utroligt populære til alle slags arrangementer, og det med god grund! BreakoutRooms er for alle og vil udfordre jer på logisk tænkning, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt. BreakoutRooms bliver ofte booket i kombination med vores FunEvents hvilket giver en rigtig god blanding af mere fysiske events og et event der kræver mere snilde. BrekaoutRoom fungerer også rigtig godt som teambuilding eller ryste-sammen-tur.

Referencer og tilbagemeldinger fra vores mange glade gæster