EventCenter & Faciliteter

SuperEvent ApS råder over gode og fleksible faciliteter på 2000 m2 Fest- & EventCenter  i Rødovre, lige ved Damhusengen, kun 6 km fra København C.

Vores faciliteter byder opå mange muligheder, når der skal afvikles firmaarrangementer som Teambuilding, FunEvents, Møder, Firmafester og Julefrokost eller private arrangementer som Polterabend, Blå Mandag osv. Det hele kan afvikles under samme tag på vores adresse Tæbyvej 3-13, 2610 Rødovre.

Ved besøg i SuperEvents EventCenter får I ikke problemer med at finde parkeringspladser, vi råder over ca. 40 pladser hvor det er gratis at parkere. Og det er også muligt at parkere på selve Tæbyvej uden afgift.

Når vejret er med os og solen skinner, er det dejligt at kunne opholde sig lidt udendørs. Vi har et udeområde tilknyttet vores faciliteter, hvor I kan slå jer ned på bænke og borde og nyde en sandwich og kolde drikkevarer fra vores Bar/Café. 

Fleksible faciliteter

Vi bruger vores faciliteter og EventCenter meget fleksibelt, så vi bedst kan imødekomme de ønsker vores gæster har for netop deres arrangement. Så lad os endelig høre omkring jeres ønsker for jeres næste firmaarrangement så sætter vi et uforpligtende tilbud sammen til jer.

Ring eller skriv til os for at lave en aftale om et møde hvis I ønsker at se faciliteterne og mulighederne.

sommerfest
Slide background