Mødepakker hos SuperEvent - Inspirerende mødefaciliteter- i Rødovre og KBH City


  • Mødepakker i København City

    I SuperEvents afdeling på Amaliegade i Indre By kan I afholde jeres næste møde centralt beliggende, ved siden af smukke Amalienborg, og 10 min gang fra Kongens Nytorv Metro. Få et afbræk fra mødet med enten TeamØvelser eller Breakout Rooms, eller I kan tage en spadseretur i den smukke Amaliehave få minutter fra vores mødelokaler. 

  • Mødepaker i Rødovre

    I SuperEvents afdeling i Rødovre er der rig mulighed for at afholde inspirerende møder med forplejning og eventuelt kombineret med nogle sjove afbræk i form af Breakout Rooms eller teamøvelser. I vores faciliteter i Rødovre kan I være op til 280 deltagere til møde eller konference. Vi søger for, at alt går som planlagt, så I får optimalt udbytte af jeres firmaevent. 

  • BreakoutRooms og Teambuilding til møder

    Kombiner jeres mødepakke med Escape Rooms eller Teambuilding-øvelser. SuperEvent ved, hvordan jeres mødedag bliver sjov, anderledes og mindeværdig. Breakout Rooms og TeamØvelser vil med garanti skabe glæde, energi og øget motivation blandt medarbejderne. Vores aktiviteter lader medarbejderne grine sammen og lære hinanden bedre at kende på en ny og uformel måde. 

Vælg den afdeling hvor I vil holde jeres næste møde

Se mere om mødelokaler i Rødovre
Se mere om mødelokaler i København City

RØDOVRE: Tæbyvej 3, 2610 Rødovre

KØBENHAVN: Amaliegade 32, 1256 København K

Mødepakker
5 stjerner
1 stemmer