SuperEvent - Vi tager sjov alvorligt

Skal du arrangere en firmafest, polterabend, teambuilding, julefrokost eller lignende arrangement, så er SuperEvent den perfekte samarbejdspartner.

SuperEvent har 2 afdelinger i hhv. Rødovre og København. I Rødovre kan I prøve sjove FunEvents og spændende Escape Rooms. I København kan I prøve vores spændende Escape Rooms.

Hvis I ønsker et arrangement afviklet i jeres firma eller en anden lokation, så kommer vi gerne ud af huset med Teambuilding eller undeholdning.

Vi er et eventbureau med stor ekspertise lige fra firmaarrangementer for små grupper, som ønsker et par timer med sjove events, til store firmafester, der ønsker et skræddersyet totalarrangement, hvor alle får en fantastisk oplevelse.

SuperEvent har Københavns sjoveste EventCenter med Danmarks største udvalg af FunEvents og Teambuilding aktiviteter samlet på ét sted i Rødovre.
i vores afdeling på Amaliegade i København kan I få en spændende oplevelse i vores mange Escape Rooms og vores MødeCenter CityMeetings i København kan I booke mødelokaler og mødepakker. 

SuperEvent adskiller sig på mange områder fra andre eventbureauer og udbydere af firmafester og social teambuilding, idet vi har vores egne faciliteter og alt udstyr og aktiviteter er ejet af SuperEvent ligesom vi har vores egne uddannede instruktører. På den måde får I som kunde meget konkurrencedygtige priser på firmaarrangementer afviklet hos eller af SuperEvent.

Fordelene ved et samarbejde med SuperEvent ApS vil bl.a. være følgende:

  • En professionel, erfaren, pålidelig, stabil og fleksibel samarbejdspartner.
  • Konkurrencedygtige priser
  • En bred vifte af forskellige typer firmaarrangementer til store grupper, men også til mindre grupper eller afdelinger, helt ned til ca. 8 personer.
  • Samme gode EventBureau & partner til firmaarrangementer afviklet hos SuperEvent i Rødovre, hos jer eller på eksterne lokationer.
  • Samme leverandør til store og små Firmafester, Social Teambuilding, udlejning af hoppeborge & eventudstyr til børn/voksne.

SuperEvents udstyr er godkendt af Force Technology, hvor det kræves og ansvarsforsikret hos CODAN. Vores EventCenter er brandsynet uden bemærkninger.
SuperEvent har en Grøn Smiley hos arbejdstilsynet og EliteSmiley hos fødevarestyrelsen, så vi er en virksomhed med styr på tingene.

Du er velkommen til at kontakte SuperEvent for yderligere information.