Polterabend

Polterabend når det skal være sjovt

Besøg SuperEvent når bruden eller gommen skal forkæles med en særlig sjov dag.
Prøv FunEvents & Escape Rooms.
 En sikker succes til jeres Polterabend.

Events

En polterabend er en særlig begivenhed og kræver et særligt arrangement. I søger det helt rigtige sted, med 17 års erfaring som fest- & eventarrangør kan I roligt besøge os til jeres polterabend.  
De mange muligheder gør at I kan sammensætte programmet ligesom I ønsker og så det passer med jeres deltagerantal, budget og ønsket tidsramme. 

Prøv event som: LokumsRæs, BumperFodbold, Promille Hockey, BungeeBasket…..

Lokumsræs med to personer - det sjoveste event i København

Polterabend

Besøg vores indendørs EventCenter i Rødovre hvor vi tilbyder stort udvalg af FunEvents & Escape Room eller afdelingen i KBH for Escape Room.
Vores dygtige og glade instruktører tager imod og afvikler jeres events, så I skal blot møde op og få en rigtig sjov dag, hvor alle rystes godt sammen. Sammensæt jeres  egen Event-pakke og få GRATIS drikkevarer med i købet.

Polterabend i København & Rødovre

Besøg vores EventCenter i Rødovre og få en oplevelsestig dag fyldt med FunEvents & Escape Rooms. En polterabend der vil skabe GRIN, MINDER & SAMMENHOLD. I Sammensætter selv EVENTS, så det passer netop Jeres ønsker. I KBH kan I prøve Escape Rooms & i Rødovre kan I kombinere FunEvents & Escape Rooms. Et sikkert HIT til Jeres polterabend!