Private arrangementer hos SuperEvent - Alle har fortjent en sjov oplevelse


 • Privatarrangementer

  Hos SuperEvent er vi vilde med at få jeres dag til at blive noget ganske særligt.
  Du kan f.eks. glæde ungerne med en anderledes og sjov børnefødselsdag, afholde din bedste ven/venindes polterabend for fuld gas med f.eks. LokumsRæs og BreakoutRooms, eller holde jeres næste fodboldafslutning med sjove fodboldevents, som f.eks. BumperFodbold, PromillleFodbold og MEGA-bordfodbold.

 • Private arrangementer i Rødovre

  I vores EventCenter i Rødovre kan I sammensættes jeres egen event-pakke med de aktiviteter, I synes bedst om. Der er både FunEvents & BreakoutRooms, så der er helt sikkert noget for alle - både til mænd og for kvinder!
  I vores afdeling i Rødovre har vi har vi et 2000 m2 stort indendørs eventcenter med over 25 sjove events og aktiviteter I kan vælge imellem. 

   

 • Private arrangementer i København

  I SuperEvents afdeling på Amaliegade 32 i København kan I prøve vores populære Breakout Rooms. Vi har tre forskellige escape room temaer I kan vælge imellem, så der er noget for enhver smag, uanset om det skal være uhyggeligt, okkult eller hyggeligt. Vores afdeling på Amaliegade er meget oplagt, hvis I skal videre ud i byen og benytte jer af de muligheder København byder på. 

   

   

Referencer og tilbagemeldinger fra vores mange glade gæster