SuperEvent søger engagerede og udadvendte instruktører til vores EventCentre i Rødovre & København!

SuperEvent er Danmarks sjoveste Festarrangør og Eventbureau! Hvert år besøger en lang række virksomheder og private SuperEvent. Vi tilbyder bl.a. FunEvents, teambuilding, Escape Rooms, firmafester, firmajulefrokost og polterabends!
Du bliver instruktør i et dreamteam, bestående af 25-30 instruktører i alderen ca. 20-30 år!
Du vil få ansvaret for introduktionen af bl.a. LokumsRæs, MEGA-bordfodbold og Danmarks måske største racerbane. Du er en vigtig medspiller ved diverse teambuildingforløb, firmafester og julefrokoster.

Arbejdet vil ligge bl.a. i weekender, hvor der er arrangementer i vores EventCenter, men også på hverdage – primært fredage.
Jobbet er et perfekt studiejob, da du ikke har et fastlagt skema med arbejdstider, men byder ind på ledige vagter løbende og på den måde kan planlægge din tid bedst muligt i forhold til studie og andre gøremål. Der skal naturligvis tages vagter regelmæssigt og kontinuerligt.

Dine arbejdsopgaver vil være bl.a.:
– Instruktion af events i EventCenter (oplæring vil finde sted).
– Afvikling af FunEvents, BreakoutRooms, teambuilding, firmafester, julefrokost, polterabend o.l.
– Betjening i bar, afrydning, opvask, rengøring o.l. ved fester.
– Levering & afhentning af udstyr (hoppeborge etc.) i Kbh. & omegn.
– Diverse forefaldende arbejde.

Vi tilbyder:
– Danmarks sjoveste arbejdsplads med glade og tilfredse gæster!
– God og social arbejdsplads med mange ligesindede kollegaer.
– Månedlig arbejdstid på ca. 20-40 timer.
– Gode lønforhold efter kvalifikationer.

Vores instruktør-stab har et super godt sammenhold og arbejder målrettet på at løfte i flok, så alle gæster hos SuperEvent får den bedst mulige oplevelse. Vi afholder flere sociale arrangementer i løbet af en sæson for alle medarbejdere og instruktører, som er med til, at styrke sammenholdet og de personlige relationer medarbejderne imellem. Mange af vores instruktører bliver i jobbet under hele deres uddannelse.

Hvis du er klar til et sjovt og anderledes job, hvor du får udviklet dine kompetencer inden for formidling, kommunikation og præsentation, så send en kort ansøgning inkl. CV pr. e-mail (job@superevent.dk) med information om studieskema og antal studietimer, samt sommerferieplaner.
Hvis du ikke har fået dit skema endnu, så skriv hvad der er normalt ca. antal studietimer på din uddannelse.

Vi forventer en stabil, frisk og udadvendt medarbejder, gerne studerende med få studietimer på skemaet og helst med studieafslutning tidligst i 2018/19. Du skal gerne kunne arbejde som en del af SuperEvents team i en længere årrække.

Kørekort er en fordel. Skriv venligst i ansøgningen om du har kørekort.

Der vil køre ansættelsessamtaler løbende i takt med ansøgningerne kommer ind. Jobstart hurtigst muligt.
Hvis du bliver ansat, vil du bl.a. blive en del af vores team, som afvikler årets sjoveste julefrokoster – Læs mere om: Julefrokost hos SuperEvent.

Lønniveau: 115-140/timen

Spørgsmål kan rettes til Camilla Jensen på tlf. 3871 1717

Se profil-video om SuperEvent