Teamøvelser med konkurrence-element i 2 ½ timer

Når I booker vores TeamSpirit-dag får I en dag med sjove TeamKonkurrencer, hvor alle kan være med.
Forløbet er opbygget af TeamØvelser der har et sjovt konkurrence element. I får således et par timer bestående af sjov konkurrencer, hvor holdet der er bedst til at samarbejde og kommunikerer vil stå som vinderholdet.

Pris for TeamSpirit i 2 ½ timer: 5500,- For op til 10 pers. Herefter 250,- pr. pers. (ex. moms)

Ud af Huset:
“Ud af huset”-tillæg:
(første 10 km fra Rødovre): 1000 kr. (ex. moms) + pr. ekstra kørt km: 8 kr/km. (ex moms)

 

Det skal også være sjovt!

TeamSpirit er perfekt når kollegaerne skal være sammen på en anderledes og sjov måde.
Den sjove konkurrence bliver toppet med gode pointer..
Alle TeamKonkurrencerne er sjove og hyggelige for deltagerne at dyste i,  men hvorfor ikke også få et par gode pointer med sig i rygsækken omkring kommunikation og samarbejde? Det får I ved dette koncept.
Alle øvelserne bliver introduceret og afviklet af vores dygtige og engagerede instruktører, der præsenterer de sjove TeamKonkurrencer, som alle på hver deres vis giver en a-ha oplevelse, der relaterer til teamsamarbejdet i hverdagen.

I TeamSpirit er der fokus på afvikling af TeamØvelserne, og der er derfor ikke lagt tid ind evaluering. Men I har mulighed for at få udleveret evalueringsskema, så I selv kan evaluere forløbet.
I opdeles i grupper tilpasset jeres deltagerantal og antallet af øvelser.

Alle kan være med:

Hos SuperEvent går vi meget op i, at det skal være sjovt for alle og at alle kan deltage uanset fysisk formåen. Derfor er vores teambuilding-forløb hverken fysisk krævende eller grænseoverskridende – alle kan være med uanset køn, alder og fysik

Udbytte af dagen:

Konceptet “TeamSpirit” er perfekt til relationsskabende teambuilding. Teamet får en fælles oplevelse og dermed
grundlag for en fælles historien. Kort sagt: En fornøjelig fornemmelse for fællesskab.

Fakta om TeamSpirit

Introduktion/afvikling:
Instruktører præsenterer kort dagens program samt hver øvelse.

Evaluering:
Der indlagt tid til en kort evaluering efter øvelserne. I vil desuden få udleveret evalueringsmateriale, så I selv kan evaluere efterfølgende.

Deltagere:
10-2500 personer.

Lokation:
Teamøvelserne afvikles i SuperEvents indendørs faciliteter i Rødovre.
Teambuilding kan desuden bestilles til afvikling hos jer.

Kort beskrivelse af hver Teambuilding øvelse

Byg bur til ægget

Formål: Dette er en kreativ øvelse med fokus på fælles mål for konstruktionen og forbrug af ressourcerne.
I teamsamarbejde er det vigtigt at kunne se fremad, og tage højde for fremtidige konsekvenser. Den plan man har udviklet, kan virke rigtigt i teorien, men når det kommer til den praktiske udførelse, kan der opstå komplikationer. Derfor er det vigtigt at kunne tilpasse og ændre undervejs.
Vi bliver nogle gange sat i en situation, hvor vi må tænke kreativt for at finde en løsning på et nyt problem/udfordring. Det er i sådanne situationer vigtigt at lytte til alle ideer og tage det bedste fra dem til løsningsforslaget. Det er vigtigt at huske på og anerkende hinanden for forskellige styrker og kompetencer. Vi har alle forskellige evner, nogle er måske gode til at tænke logisk og forudsige evt. svage punkter eller lignende, mens andre er gode kreativt, verbalt eller til at lytte.
Udførelse: I denne øvelse skal I med få redskaber bygge en konstruktion/bur til et æg, efterfølgende skal ægget kunne klare det dybe fald fra et par meters højde. Her vil resultatet af jeres samarbejde tale sit helt tydelige sprog. En øvelse med en god proces og sjov, fælles afslutning med konkurrence mellem holdende.

Det Skæve Tårn i Pisa

Formål: I Det Skæve Tårn i Pisa finder I ud af, hvem i teamet der tager styringen og hvordan gruppen forholder sig til risiko og tidspres. Derudover skal I fastsætte målsætning for opgaven både før og undervejs i øvelsen. Kommunikation og samarbejde er en forudsætning for at nå den målsætning I sætter.
Det kan være en udfordring at blive enige om en fælles målsætning. Nogen spiller sikkert og andre spiller højt spil.  
Dette er en god samarbejds- og kommunikationsøvelse  der viser, at vi nemmere når  målet, når alle hjælper til og løfter i flok.
Udførelse: I skal bygge et tårn ud af klodser der er udskåret i forskellige vinkler. Teamet må ikke røre klodserne, I skal derimod løfte klodserne med “kranen” som gruppen styrer i fællesskab ved hjælp af snorene.
Er I mere end 14 deltagere, vil vi lave øvelsen på 2 “baner”, så TeamØvelsen også kan laves som en dyst, der er ikke noget der kan motivere, som en konkurrence.

KugleLøb:

Formål: I denne dyst er planlægningsprocessen og samarbejde et vigtigt element.
Deltagernes tålmodighed og evne til håndtering af stress og pres sættes på prøve.
Det er en sjov og energisk TeamØvelse.

Udførelse: Øvelsen laves som en stafet hvor en kugle hurtigst muligt skal transporteres fra A til B ved hjælp af tagrender.
Vinderholdet er det hold der kommer først.

På Plads i Geled:

Formål: Når vi arbejder mod et mål og støder på udfordringer, kan der være ting der ikke praktisk kan lade sig gøre, og vi bliver nød til at tænke anderledes og kreativt for at nå målet, I denne øvelse er en kreativ tilgang nødvendig. Vi bliver meget mere effektive når vi kommunikere med hinanden og målet nås hurtigere og nemmere, men hvad gør vi når ellers vigte sanser ift. kommunikation bliver taget fra os? Her er initiativ, disciplin, kreativitet og tålmodighed vigte egenskaber.
Udførelse: I vil her blive stillet en opgave der normalvis ville være nem at løse, men da vi fratager jer vigtige sanser vil I blive udfordret. En fantasifuld og løsningsorienteret tilgang er nødvendig for at vinde denne dyst. Hvad gør vi når to vigtige sanser bliver taget væk fra os?

SystemTeam

Formål: I denne øvelse består udfordringen i jeres evne til at håndterer uforudsigeligheder, og udvikle strategier. Tilliden til de “de andres” beslutninger bliver sat på en prøve, og jeres kommunikative evner bliver testet. Planlægning og evnen til at kunne se et par skridt frem er vigtigt for at nå målet.
Det er vigtigt at kunne se konsekvensen af ens handlinger og være enige om risikovillighed.
Kommunikation er centralt når gruppen skal blive enig om en plan og strategi for at nå målet og få så mange vægte af pladen uden den falder til jorden.
Udførelse: Øvelsen består af en “svævende træplade” hvorpå der stilles figurer af forskellig vægt. Vægtene placeres så pladen ikke mister balance. Teamet skal her lægge en nøje planlagt strategi, så figurerne kan flyttes, uden at pladen falder ned på jorden. Der er en person der, med bind for øjnene, må flyttes figurerne, ud fra kyndig og målrettet vejledning fra de andre i teamet. Rollerne som henholdsvis “vejleder” og “løfter” byttes undervejs.

Taktisk Eliminering:

Formål: I denne dyst kommer jeres taktiske egenskaber, overblik og evner til at analysere modstanderholdet i spil.
Vinderholdet vil være det hold, der bedst kan bevare overblikket og udtænke en god taktik. Kan I ændre jeres taktik løbende, efterhånden som spillet udvikler sig ?
Den bedste kommunikation er tovejs – er man f.eks. i tvivl om noget, så er det vigtigt at spørge ind til detaljerne og argumenterne for netop denne strategi og handling hos ens teammedlemmer.
Kan I blive enige om en taktik og hvordan spillet skal spilles, kan du overbevise dit team om netop din taktik, eller kan argumenter fra hvert teammedlem føre til sejren.
Udførelse: Her spiller i 2 hold imod hinanden. Spillet består af  en masse 2 farvet trædesten som danner en stor bane. I rykker rundt på banen som "brikker" og i løbet af spillet vil flere og flere trædesten udgå. Det hold der til sidst vil have en ledig trædesten at gå videre på vinder.