Escape Room i København eller Rødovre - Prøv et udfordrende & sjovt Escape Room hos SuperEvent!


 • Escape Rooms & BreakoutRooms i Rødovre

  • Black Magic: 2 identiske rum -  max. 24 deltagere
  • Basement 13: 2 identiske rum - max. 16 deltagere
  • JungleMysteriet: 2 rum - max. 16 deltagere
  • Bomb-in-a-Box, GAME - max 96 deltagere
  • Escape Rooms & Escape Game = max. 152 deltagere
 • Escape Rooms & BreakoutRooms i København

  • Basement 13: 6 identiske rum - max. 36 deltagere
  • Black Magic: 2 identiske rum -  max. 20 deltagere
  • Tidsmaskinen: 2 identiske rum - max. 12 deltagere
  • Bomb-in-a-Box, GAME - max. 96 deltagere
  • Escape Rooms & Escape Game = max. 148 deltagere
 • Mobilt Escape GAME - Bomb-in-a-Box

  Escape GAME Bomb-in-a-Box er SuperEvents specialudviklede mobile Escape spil. Det er et spil, hvor I bliver præsenteret for en baggrunds-historie og en række spændende og medrivende opgaver, som I skal løses for at deaktivere en bombe, inden der er gået 60 minutter. Bomb-in-a-Box er et unikt koncept, som I kan bestille til afvikling hos os eller ud-af-huset.

Escape Rooms hos SuperEvent - 2 afdelinger - Danmarks største kapacitet!

Se mere om Escape Rooms i Rødovre
Se mere om Escape Rooms i København City

RØDOVRE: Tæbyvej 3, 2610 Rødovre

KØBENHAVN: Amaliegade 32, 1256 København K

Se video-trailers for vores Escape Rooms & Escape Game:

Escape ROOM - Basement 13

Escape ROOM - Black Magic

 

Escape ROOM - Tidsmaskinen (Kun i KBH)

Escape ROOM - JungleMysteriet (Kun i Rødovre)

Escape GAME - Bomb-in-a-Box

Bomb-in-a-box er et mobilt escape game, som I kan booke til afvikling hos os, men som I også kan have glæde af hjemme hos jer selv. 

 

Har du ikke prøvet et Breakout Room?

Se videoen hvor vi præsenterer nogle eksempler på små simple gåder. Bemærk, at disse gåder er eksempler, og ikke er opgaver der findes i vores Escape Rooms.

 


KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Live Escape Game:

Konceptet “Live Escape Game” stammer fra den virtuelle verden. Her er et “Escape Room” et computerspil, hvor spilleren er fanget i et rum og spillet går ud på, at man skal udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud. I et “Live Escape Room” foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt. 

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

Escape Room - hvorfor?

Man kan spørge sig selv “hvorfor så lade sig låse inde i et rum?”  – Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.


OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.

Hvis du vil vide mere omkring Escape Rooms oprindelse og historie, så kan du læse mere om konceptet hér: Hvad er et Escape Room?