Firmaarrangementer hos SuperEvent - jeres professionelle partner - i Rødovre og KBH City


  • Vi er der for jer

    Når man skal arrangere et større eller mindre arrangement for sin arbejdsplads, kan det være svært at overskue og have tid til at planlægge det hele selv. Heldigvis er du endt det rette sted. Hos SuperEvent står vi klar til at hjælpe dig med at planlægge den perfekte dag for dig og dine kollegaer. Uanset om I bare skal have en hyggelig eftermiddag med en enkelt aktivitet eller den helt store firmafest.

  • Firmaarrangementer i Rødovre

    I SuperEvents afdeling i Rødovre er der mange forskellige muligheder for afvikling af firmaarrangementer. Firmajulefrokost, firmafester eller sommerfest med sjov underholdning, teambuilding med TeamØvelser eller FunEvents, mødepakker, Kick-off, personaleevents eller kundepleje. Vi søger for at alt går som planlagt, så I får optimalt udbytte af jeres firmaevent.

  • Firmaarrangementer i København C

    I SuperEvents afdeling på Amaliegade i KBH C er fokus på vores populære og udfordrende Breakout Rooms og på vores nye mødecenter CityMeetings. I har altså her en unik mulighed for at kombinere jeres næste mødedag med Breakout Rooms eller vores sjove og populære teambuildingaktiviteter. Dette giver jer den perfekte faglige dag med størst muligt udbytte.

Referencer og tilbagemeldinger fra vores mange glade gæster